Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво не харесвам в 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    И аз нямам проблем с паркирането, но имам с правенето на обратен завой, при това го сравнявам с 5 метрова лимузина.
    Пълен ШИТ е в това отношение алфата.
    То като се замисля, специално за маневра "обратен завой", наистина си прав, че завива като "ТИР"...аз с Мондеото дето беше уж лимузина, а обратните завой ги взимах от раз, а с тая има леки затруднения, макар, че не съм ги усетил толкова, понеже карам в такива градове, дето улиците са по-широки, като изключим "Търново" ...

Comment

• Колега като не я харесваш не я караи. Иначе за маневрите и кафето съм сагласен.Моята е със спортно окачване и влизи като трувче в завоите.
      има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????

Comment

• На мен единствено не ми харесват дръжките на предните врати, като на Москвич са. Но като изключим това, всичко останало е супер. Дизайна е уникален. А за кафето - по-добре на маса от колкото в колата, тя е за каране, не кафене Поздрави на всички.
        Alfa Romeo 156 2.4JTD+++ Alfa Romeo 156 1.9JTD+
        ex. Fiat Stilo 1.6 16v

Comment

• Първоначално публикувано от TheRaDoOo Покажи съобщение
          На мен единствено не ми харесват дръжките на предните врати, като на Москвич са. Но като изключим това, всичко останало е супер. Дизайна е уникален. А за кафето - по-добре на маса от колкото в колата, тя е за каране, не кафене Поздрави на всички.
          Един от уникалните моменти в дизайнерско отношение са точно тези дръжки.
          Просто са малко неудобни за отваряне.
          Например за мен дръжките при 159 са отвратителни като дизайн. Изглеждат някак нелепо и някак големи. Много ме дразнят.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

И аз нямам проблем с паркирането, но имам с правенето на обратен завой, при това го сравнявам с 5 метрова лимузина.
            E да, завива малко по дълго, а колкото до тясното пространство, сравнително тясното, което някои казват-характерно е и за други италиански автомобили.

---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 13:00 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Един от уникалните моменти в дизайнерско отношение са точно тези дръжки.
            Просто са малко неудобни за отваряне.
            Например за мен дръжките при 159 са отвратителни като дизайн. Изглеждат някак нелепо и някак големи. Много ме дразнят.
            За дръжките при двата модела сме на едно мнение
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

.....винаги можеш да използваш ръчната.
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Абе аз що не се оплаквам!?Аматьори!
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Най много ме притеснява огромният товар,който се налага да дърпа,иначе що годе свестният двигател.Страшно се усеща,ако туку що сте слезли от кола 800-900кг.
                  Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

• Първоначално публикувано от TheRaDoOo Покажи съобщение
                    На мен единствено не ми харесват дръжките на предните врати, като на Москвич са. Но като изключим това, всичко останало е супер. Дизайна е уникален. А за кафето - по-добре на маса от колкото в колата, тя е за каране, не кафене Поздрави на всички.
                    аааа на Москвича не са толкова лачени

Comment

• Много трудно маневрира, но най-вече не харесвам ужасните български майстори, които не могат да докарат зелената перлена боя и от известно време си карам 156 в 3 цвята...

Comment

• Първоначално публикувано от HUN73R Покажи съобщение
                        Много трудно маневрира, но най-вече не харесвам ужасните български майстори, които не могат да докарат зелената перлена боя и от известно време си карам 156 в 3 цвята...
                        Работя в магазин в който тонираме Авто боя и мога да ти кажа, че не всичко зависи от бояджията 50 на 50 е.Ако не му докараме боята не става и колата
                        Но има и бояджии които боята им перфектна да я направим пак я осират
                        Last edited by Subsense; d.m.y г., 19:47.
                        Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
                        Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
                        Lancia Lybra 2.4 JTD 03' 150 hp

Comment

• За окачването няма да повтарям колегите, за липсата на място за кафе и др. напитки, също. Но има нещо, което не прочетох досега от никой писал по-горе, а имено ... при шофиране по магистрала например и при свален волан, /за повече удобство/, над 120-130 км/ч., волана започва да пречи на скоростомера и съответно ме затруднява при следенето на скоростта в момента. Дреболия е, но е дразнещо.
                          Иначе има и други недомислици - недостатъчен като обем багафник, особено при комбито /каквато е мойта/ на щората пише СПОРТвагон, но както всички са забелязали е наблегнато повече на СПОРТА, в което от друга страна, няма нищо лошо де!

Comment

• Не ми харесва, че пристрастява ....
                            Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
                            Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
                            Lancia Lybra 2.4 JTD 03' 150 hp

Comment

• Май си сбъркал марката, и какво изобщо търсиш тук колега, да обиждаш колите, като не ти харесва си вземи голф 2.

Comment

• Баси лигльовците....окачване..недозавива..място за кола и кафе....
                                Окачването е екста...пътищата ни са зле а и на повечето ви се свиди за оригинални носачи....да недозавива но кво от това.....за кафе и кола си има заведения.....

159 има място за кафе но малък и неодобен пепелник а аз съм пушач....и са кво да ме е яд ли,че си взех 159?
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X